I přes nedostatek deště kràsně vyzràlý sladký a vysoce euforisující Darjeeling sbíraný mezi 1100 -1800 m.n.m.
První vlaštovka čajové sklizně 2024 z Darjeelingu.
Indický černý čaj zpracovaný metodou C.T.C. používán pro přípravu specialit "Čaj, Čaj, Čaj" a "Yogi Masala".
Výrazná medově čokoládová vůně suchého listu rozvinu se po zalití v šálu do nebývalé hloubky a vydatnosti. Červený čaj vhodný k opakovanému zalití.
Směs zeleného, částečně fermentovaného a černého čaje s pomerančovou kůrou, hřebíčkem, zázvorem a skořicí.
Klasika - z divoce černé rovníkové Afriky direktně přivážený čaj. Tmavě fermentované lístky, rovnoměrně svinuté.
Ochucený černý čaj s kousky strouhaného kokosu. V Dobrých čajovnách podáván pod názvem "Malajský tygr".