Velejemně mletý prášek z ženšenového kořene rostoucího šest let - jeden z nejvzácnějších produktů jihovýchodní Asie.
Květ ibišku súdánského - oblíbený osvěžující nápoj v Levantě i na Jamajce (Aqua de Jamaica).
Z Levanty přivážená specielní odrůda máty (Menta spicata ev. Maroccan), ku přípravě čaje typu Touarég vhodná.
Drobné červeno-hnědé jehličky nasládlé vůně, v šálu nálev červené barvy a bylinkově sladké chuti.
Zelená, nefermentovaná verse rooibosu, mezi fytoterapeuty zvláště oblíbená. Chuť příjemně travnatá, lehce nasládlá.
Nečajová specialita z Japanu, ručně sbírané listy divoké třešně sakura zpracované ve stylu oolongu.
Originální směs koření pro přípravu čaje Yogi Masala (Masala Chai).
Sada degustační 6 x 5g čaje (množství vhodné k přípravě 6ti půllitrových konviček čaje).
Tadiční nápoj jihoamerických Indiánů, postávná bylina cesmína paraguayská.