„Ja Aum" je vyráběn s použitím „popelové" technologie – vzniká tzv. „Popelka“. Mimořádně neobvyklé chuti je dosaženo vařením lístků v popelové vodě.
Čaj je trhán na léty spolupráce prověřených čistých zahradách a patří k bestsellerům v DČ.
Tento čaj byl vypěstován na organicky udržovaných zahradách, jen z důvodu urychlení vývozních povolení nebyla vyřízena certifikace Certified Organic.
První vlaštovka čajové sklizně 2024 z Darjeelingu.
Tygří pramen - nejvyšší třída slavné sorty čaje z okolí města Hangzhou (prov. Zhejiang), "Čaj roku 2002"
Indický černý čaj zpracovaný metodou C.T.C. používán pro přípravu specialit "Čaj, Čaj, Čaj" a "Yogi Masala".
I po několikerém zalití nálev jemně zelené barvy, chuti decentně svíravé.
"Výběr od hory Fénix - Vůně kachnícho trusu" - jedinečný oolong z pohraniční vesnice guangdongské téhož jména.